InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 17.01.2021 || Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |  Valamar nabavlja 100 posto električne energije iz obnovljivih izvora  |  Predstavljeno osam vrhunskih traminaca Srijemskog vinogorja  |  „1. Novinarska berba – Brodski Stupnik“ Udahni, okusi, doživi vinograde Brodskog Stupnika!   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 6/221    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

05.06.2020
"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" su zabavno-edukativne interaktivne radionice bogate sadržajima, kojima popularnost raste zahvaljujući tome što su prilagođene i vinskim znalcima i ljubiteljima vina koji tek uče.

05.06.2020
Trenutna je situacija u turizmu puno bolja nego što je bila prije samo tjedan, dva. U Hrvatskoj se trenutno odmara više od 40 tisuća gostiju, od čega 12 tisuća domaćih, a osim toga imamo 90 tisuća prijava stranaca koji tek žele doći.

02.06.2020
Smješten u secesijskoj palači u samom središtu Zagreba, na prvu će vas oduševiti besprijekornim interijerom i pariškim chicom, no kad probate delicije chefa s dvije Michelinove zvjezdice ili najbolje kolače u gradu (koje možete naručiti i za doma!), boutique hotel Le Premier definitivno će postati vaša stalna zona užitaka.

25.05.2020
Hrvatska turistička zajednica putem renomiranog australskog gastro portala Chef's Pencil, predstavlja hrvatsku gastronomiju, chefove i regionalne gastro specijalitete.

22.05.2020
Crikvenička hotelska tvrtka otvorila dio svojih ugostiteljsko-hotelskih objekata, ostali uskoro otvaraju vrata gostima.

21.05.2020
Najpopularniji cider u Hrvatskoj ovih dana predstavio je još jedan okus – Lubenicu. Ljetni favorit dolazi u bočici i limenci, a najbolji je kad se uživa s puno leda

20.05.2020
Njihova vina imaju naglašenu ekskluzivnost, poseban pečat, o njima se priča, u njima se uživa… Vina Kabola odražavaju hrabrost, inovativnosti i ljubavi prema tradiciji

19.05.2020
Bolt danas u Zagrebu pokreće uslugu dostave hrane, Bolt Food. Tijekom promotivnog razdoblja dostave će biti besplatne za sve restorane u krugu od 3 kilometra te će korisnici tako plaćati samo naručena jela.

15.05.2020
Socijalni partneri Valamar Riviere, na čelu sa Sindikatom turizma i usluga Hrvatske te Sindikatom Istre, Kvarnera i Dalmacije, dali su podršku programu očuvanja radnih mjesta i kontinuiteta poslovanja pod nazivom „Pauza, Restart“ koji se u Valamaru primjenjuje za sve djelatnike počevši od 1. travnja 2020. godine do 30. ožujka 2021. godine kada se očekuje normalizacija poslovanja.


Stranica 6/221    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top