InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Subota, 04.07.2020 || Vino uz žlicu u Veganšpeku  |  Održala se prva hrvatska konferencija o vinskom marketingu  |  Uskoro treći Pjenušavi srijemski doručak   |  Odmor nikad bliže – nova kampanja TZ Zagrebačke županije  |  Pan Pilsner- upoznajte pivo s okusom petka  |  HGK traži produljenje potpora HZZ-a za očuvanje radnih mjesta  |  Osnovana Zajednica riječnog turizma HGK  |   HGK poziva na žurnu provedbu natječaja za pomoć vinarima  |  Hrvatski chefovi na australskoj gastro platformi Chef's Pencil  |   U preporukama za goste u samoizolaciji uvaženi prijedlozi ZOT HGK  |  Split uskoro dobiva najljepši heritage hotel  |  Valamar Riviera i dalje na poziciji najboljeg poslodavca u turizmu  |  Novi promotivni video Esplanade pruža osjećaj sigurnosti i poziva goste u Zagreb   |   Turistička aktivnost stanovništva Hrvatske u 2019.  |  Drugi virtualni susreti o turizmu okupili brojne stručnjake iz Regije i 24 zemlje svijeta  |  Vino vinarije PERAK - šampion 52. Izložbe vina kontinentalne Hrvatske  |  Meet up: SMART TOURISM 5.0  |  Trend pada turističkih noćenja   |  Socijalni partneri u turizmu dogovorili nastavak primjene Kolektivnog ugovora ugostiteljstva  |  Vinolog predstavlja: Wine to go - uživanje u vinu bilo kada i bilo gdje  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 6/201    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

08.04.2020
Danas su u Saboru uz paket drugih mjera usmjerenih na ublažavanje posljedica epidemije bolesti COVID-19 usvojene i izmjene Zakona o pružanju usluga u turizmu po hitnom postupku po kojima se turističkim agencijama omogućilo izdavanje vrijednosnih vouchera umjesto povrata putnicima za paket aranžmane.

08.04.2020
Naime, u razmjeni roba, usluga i kapitala s inozemstvom, Hrvatska je od 2014. godine ostvarivala suficit – u tekućim transakcijama od najmanje 0,3% do najviše 3,4% vrijednosti BDP-a, a zajedno u tekućim i kapitalnim transakcijama od najmanje 0,7% do najviše 5,0% BDP-a.

01.04.2020
Ugostitelji diljem Hrvatske trenutno su u velikom problemu zbog pandemije, a mnogi su restorani nažalost zatvoreni. Među njima je i Đurina Hiža iz Varaždinskih Toplica, no njezin vlasnik, Nikola Božić jedan je od rijetkih koji je odlučio zadržati sve svoje djelatnike i zaposliti troje novih te svima isplaćivati plaću tijekom krize.

31.03.2020
Većina se ocjenjivanja održava naslijepo s više članova komisije, pripreme vina za ocjenjivanje (dostava, provjera podataka, priprema materijala) obično radi nekoliko osoba, stoga je logično da je i ovaj „grupni rad“ na čekanju.

13.03.2020
Nakon preporuka nadležnih tijela i odluke Istarske županije kojima su ograničena javna okupljanja, zatvorene škole i vrtići te je ograničeno korištenje javnih prostora, Valamar je odlučio privremeno zatvoriti hotele Diamant u Poreču i Sanfior u Rapcu.

13.03.2020
Peto izdanje Vinart Grand Tastinga ponovo je okupilo najbolje vinarije iz Hrvatske i regije. Nakon četiri uvodna dana i 25 održanih vinskih radionica, uslijedilo je veliko finale manifestacije Vinart Grand Tasting – promenadno kušanje najboljih vinarija iz Hrvatske i regije u Laubi.

13.03.2020
Mikropivovara Grif u zagrebačkoj Pivani u povodu Dana Svetog Patrika predstavila je Zeleni Grif.

09.03.2020
"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom", zabavno-edukativne interaktivne radionice bogate sadržajima, kojima popularnost raste zahvaljujući tome što su prilagođene i vinskim znalcima i ljubiteljima vina koji tek uče, a održavaju se u elegantnom prostoru kavane Procaffe u samom centru Zagreba dva puta mjesečno.

04.03.2020
U Esplanade Zagreb Hotelu, 3. je ožujka održana gala večera povodom predstavljanja trećeg izdanja prestižnog gastronomskog vodiča Gault&Millau Croatia.

02.03.2020
Prema revidiranim godišnjim rezultatima za 2019. godinu Valamar Riviera ostvarila je 2,22 milijardi kuna ukupnih prihoda odnosno rast od 10% u odnosu na prethodnu godinu.


Stranica 6/201    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top