InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 03.03.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 4/51    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

30.11.2015
U njoj je sjedinjena sa suncem i slast škrte zemlje i gorkasti okus kamenjara. Baš takvi bademi sljubljeni s kristalima šećera, mirisnim limunom i osebujnim okusom likera maraskino osnova su za stoljećima staru jedinstvenu slasticu - Rapsku tortu.

30.11.2015
U želji da se iz prve ruke uvjeri u kvalitetu PIK proizvoda koje rado preporuča i drugima, Mario Valentić, hrvatski glumac i osobni kondicijski trener ovog je tjedna posjetio tvornicu PIK Vrbovca.

27.11.2015
Vodeća manifestacija u domeni vina i hrane, jubilarni deseti po redu VINOcom, festival koji promiče kulturu stola, održava se 27. i 28. studenog u zagrebačkom hotelu Esplanade

27.11.2015
U caffe baru/noćnome klubu Karolina u Rijeci, 23. i 24. studenoga, održano je međunarodno natjecanje barmena Coca-Cola International Flair Open 2015.

27.11.2015
Jedinstvene kombinacije okusa i mirisa oduševile su gospodu koja su kušala novi Chivas Regal - Extra.

27.11.2015
Graševina vrhunska 2014 (Iločki podrumi), Traminac vrhunski 2014 (Iločki podrumi), Traminac ledena berba 2011 (Kutjevo), Ledeno vino 2012 (Vina Đurinski), Pomet 2011 (Vinogradarstvo i vinarstvo Crvik) i Vuglec - prirodno pjenušavo vino 2013 (Vuglec breg)...

26.11.2015
Franckova nagradna igra Topli napitak za vrhunski dobitak traje od 15. studenog 2015. do 30. siječnja 2016. godine, a mogu sudjelovati svi koji prikupe četiri barkoda s ambalaže Franck čajeva i Jubilarne kave

26.11.2015
Od studenog do ožujka, zagrebačkoj gastronomskoj sceni pridružuje se Paradigma - prvi pop-up restoran u Hrvatskoj, koji će tijekom četiri mjeseca svoju splitsku adresu zamijeniti privremenom zagrebačkom u Vlaškoj 55 (prostor bivšeg restorana Rossini).

26.11.2015
Početkom prosinca u prostorima osječkog Biosa s radom počinje prva craft (obrt) pivovara Black Hat. Taj su projekt pokrenuli Igor Ilić, apsolvent elektrotehnike, i Danijel Božurić, vlasnik jedne privatne tvrtke.

25.11.2015
Gotovo mjesec dana najvažnijeg gastro događanja privedeno je kraju. U veliku gastro avanturu upustili smo se 7. studenoga, a završena 22. studenog u Splitu radionicama dalmatinskih chefova.


Stranica 4/51    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top