InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 17.02.2020 || Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |  Više od 150 vrsta whiskyja na 6. Whisky Fairu u Zagrebu  |  Villa Dubrovnik – pravo mjesto za početak uspješne karijere u turizmu  |  Priprema se peto izdanje Vinart Grand Tastinga  |  Suncokret ruralnog turizma: gosti na kontinentu troše više nego na obali  |  Uspješno održan En Primeur 2020 - predstavljena vina berbe 2019. iz Slavonije i Podunavlja, Dalmac  |  Vincekovo u Zagrebu s vinarijom Petrač  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 4/223    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

07.01.2020
Nizozemci, Talijani i Nijemci će nazdraviti našim pjenušcima

20.12.2019
Već tradicionalno, Fuliranje ima svoj special badnji meni. Osim jela iz svakodnevne ponude, restorani i gastro entuzijasti pripremaju nove specijalitete za Badnjak.

17.12.2019
Zagrebački je Advent je bogatiji za još jedno gastro odredište. Rougemarin City u središtu Zagreba je tijekom prosinca postao Journal pop up We Love Local gdje obožavatelji vrhunskih gastro užitaka mogu kušati posebni We Love Xmas menu, maštovitu reinterpretaciju tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti.

13.12.2019
Tradicija od koje se Hrvati teško odvajaju, štoviše čak se i identificiraju s njome jest ispijanje kave uz druženje s obitelji, prijateljima, kolegama.

12.12.2019
Delux kobaje, piva naopačke i kokteli za u džep

12.12.2019
like-for-like prodaja rasla je za 2,4 posto

05.12.2019
Ljubitelji slasnih burgera od 5. prosinca će u Zagrebu moći posjetiti još jedno mjesto s bogatom i kvalitetnom ponudom. Lars&Sven, vodeći slovenski lanac burger barova u zagrebačkom Branimir mingle mallu otvara svoj prvi restoran u Hrvatskoj.

05.12.2019
Predstavljeni su i novi Franck čajevi Aronija i Limunska trava-đumbir te zanimljive kombinacije atraktivnih koktela s čajem

05.12.2019
Spoj modernog i ugodnog ambijenta novootvorenog International Business Hotela, izvanrednih vina Jakopić i jedinstvenih kreacija sa snažnim autorskim potpisom chefa Hrvoja Nakića kreirali su nezaboravno predblagdansko gastronomsko iskustvo.

04.12.2019
Posljednje ovogodišnje, šesto izdanje projekta 'Vino uz žlicu' održano je u zagrebačkom restoranu Magazinska klet / Pri staroj smokvi (Strojarska 32).



Stranica 4/223    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top