InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Utorak, 23.10.2018 || #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 3/200    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

03.07.2018
Valamar Riviera i ove je godine osvojila najprestižnije turističke nagrade World Travel Awards, i to za svoja četiri hotela u tri destinacije.

02.07.2018
U organizaciji vinarije Florijanović u suradnji s DMK „Zrin“ i Željkom Balja promotoricom u turizmu, dvadesetak novinara otisnulo se na studijsko putovanje Moslavinom kako bi upoznali drevni krajolik poplavnih površina, autentičnu posavsku kulturu i uščuvana sela s poznatim posavskim tradicionalnim kućama, najstariju baroknu crkvu Sv. Ane, okusili bogatstvo autentične gastronomije uz autohtonu sortu škrlet, plovili rijekom Savom, posjetili jedinstveni Park prirode Lonjsko polje i još mnogo drugih sadržaja.

02.07.2018
S dva nova kampa Požeško-slavonska županija postala je atraktivno odredište ljubiteljima ovog oblika odmora. Njemački i nizozemski kampisti već su otkrili novi kutak raja. Da kampiranje opušta reći će vam svi koji su barem jednom uživali u ovom načinu odmora. Ako ste k tome nepopravljivi romantičar i ljubitelj prirode, ne volite velike vrućine ili gužve po plažama, pronašli smo za vas sjajno ljetno odredište koje će ispuniti sva vaša očekivanja. Pravac u Požeško-slavonsku županiju koja je s dva nova kampa postala atraktivna kamp destinacija.

02.07.2018
Na dan državnosti tvrtka Acrobat u suradnji sa Vantguardom pružila je zaista nezaboravno iskustvo svojim uzvanicima. Naime Vantguard čiji se portfolio sadrži od popularnog gina Mare, tonica 1724, vode 22 i Capucane u suradnji sa svojim distributerom Acrobatom pozvala je svoje vjerne klijente i predstavnike medija na nezaboravnu gastro avanturu koja je započela u Marini Hramina na Murteru.

20.06.2018
Trideset i šest najboljih hrvatskih chefova pod vodstvom Mate Jankovića kreirali su knjigu koja obilježava važnu fazu hrvatske gastro i restoranske scene – Croatia: The Cookbook, Hrvatska kuharica. Sinoć je u zagrebačkom restoranu Dubravkin put predstavljen projekt od velike važnosti za promicanje hrvatske kulture u svijetu, Croatia – The Cookbook, ključno izdanje hrvatske gastronomije s više od 150 vrhunskih jela najboljih hrvatskih chefova - prve moderne i sveobuhvatne monografije hrvatske gastronomije i kulture.

20.06.2018
Spojite dane, produžite vikend i stacionirajte se na Foodballerki! Svaki dan na Strossmayerovom trgu sviraju DJ-i, a ovaj tjedan program je posebno prilagođen produženom vikendu.

20.06.2018
Prvog dana ljeta, 21. lipnja, u gradu Krku počinje prvo izdanje festivala Krk Music Fest koji na najveći hrvatski otok dovodi i najukusnije street food specijalitete iz cijelog svijeta. Osim u izvrsnom glazbenom, dramskom i plesnom programu, gosti festivala će sva tri dana moći uživati i u zaista zanimljivoj i bogatoj gastronomskoj ponudi. Naime, organizatori pripremaju međunarodni Street Food Market na kojem će posjetitelji festivala moći kušati presjek nekih od najzanimljivijih specijaliteta ulične hrane iz različitih dijelova svijeta.

19.06.2018
Na jučerašnjoj promociji noviteta Petog elementa predstavljena su čak četiri nova crafta iz te brend linije.Predstavljene su pive: STOUT 4.2., BONNER, VOODOO i prvo hrvatsko proteinsko pivo izašli iz radionice poznatog majstora pivara i velikog promotora domaće craft scene Kreše Marića, predsjednika Udruge malih pivara.

19.06.2018
Ovog vikenda u Cheese Baru u samom srcu Zagreba brojni posjetitelji mogli su uživati u čašici dobrog vina, opuštenoj atmosferi i zvijezdi samog okupljanja, Frelimo delikates čvarcima, koji nikoga nisu ostavili ravnodušnim. Oni koji vole čvarke i dobro poznaju tu namirnicu, prepoznali su kvalitetu i nisu skrivali oduševljenje, a oni koji se prije nisu usudili probati, također su imali samo riječi hvale. Čvarci, jedan tradicionalan rustikalan specijalitet poznat godinama, pa čak i pomalo zaboravljen te često povezivan s nekim starijim generacijama, danas ima potpuno novi oblik i voljen je od strane sve mlađe populacije. Dizajn i sama ambalaža ove delikatese, jako je maštovita i praktična, naime riječ je o nagrađivanoj limenci koja se jednostavno otvara i možete ju ponijeti sa sobom gdje god išli.

19.06.2018
Dionica Liburnia Riviera Hotela dominirala je u ponedjeljak u redovnom prometu dionicama na Zagrebačkoj burzi, u danu u kojemu su crobexi pali, a promet u odnosu na petak porastao. Crobex je u odnosu na petak pao za 0,31 posto, na 1851,75 bodova, a Crobex10 snižen je za 0,51 posto, na 1046,41 bod.


Stranica 3/200    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top