InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 16.10.2019 || Konferencija o golf turizmu  |  Kralj delicija istarski pršut u metropoli  |  Splitski briig boutique hotel podiže ljestvicu održivog poslovanja u partnerstvu s Hotezom  |  Zagreb je dobio novu oazu za organizaciju tematskih događanja - Avantgarden Event Square  |  Istarski pršuti u Zagrebu  |  Park Food Fest u Novigradu predstavio nove gastronomske trendove   |   Hrvatski poduzetnici obilježavaju „Dan mojeg poslovanja“  |  Rastoke dobivaju upečatljiv restoran, jelovnik osmislio Mate Janković  |  Wine & Walk by the sea još jednom oduševio 550 zaljubljenika u vino i hranu  |   Proglašen pobjednik natjecanja Julius Meinl Barista Championship   |  Frankovka Miraz Feravina potvrdila šampionsku titulu   |  Park Food Fest: Vrhunsko gastronomsko iskustvo u Novigradu  |  Generacija Z i društvene mreže: Kompliciran odnos   |  Valamar predstavio najveći projekt u hrvatskom turizmu   |  Vinski razgovori uz vina Magistra   |  VINUM.IN - promocija časopisa o vinu  |  Iznimno uspješno održana treća konferencija o cjelogodišnjem turizmu!  |   Najnovije ime na gastronomskoj karti Splita koje ne smijete propustiti  |  Otvorena Majstor kuhar akademija  |  Ove godine 100 milijuna noćenja ostvareno tjedan dana ranije nego 2018. godine!  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 2/223    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

30.09.2019
Ako je frankovka tada je iz Feravina – to je potvrđeno na drugom Festivalu Frankovke u Feričancima koji je ove subote okupio nekoliko stotina vinoljubaca iz regije

30.09.2019
Jedinstveni spoj street fooda i vrhunske ponude restorana s Michelinovom preporukom u sjeverozapadnoj Istri

26.09.2019
Novo istraživanje Booking.com-a, vodeće svjetske tvrtke za povezivanje putnika s najvećim izborom jedinstvenih mjesta za boravak, ponudom iskustava koje putnici ne bi smjeli propustiti i s ponudom prijevoza bez imalo gnjavaže, otkrilo je da iako pripadnici generacije Z preferiraju vizualne sadržaje na odmoru i vole snimati fotografije, ali njihova motivacija nije ograničena samo na ekran koji drže u rukama.

25.09.2019
Valamar Riviera danas je u Istarskoj sabornici u Poreču predstavila najveći projekt u hrvatskom turizmu s čijom izgradnjom započinje u narednim danima.

25.09.2019
U prvim jesenskim danima, usprkos kiši, nije sve tmurno - "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" donijeli su zanimljivu i optimističnu priču vezanu uz brend "Vina Magistra".

25.09.2019
U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa.


24.09.2019
Svjetski stručnjaci predstavili novu dimenziju turizma s naglaskom na kreativnost i nove tehnologije.

24.09.2019
Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je hotel nove generacije, generacije mladih poslovnih ljudi koji uživaju u svom poslu i onome što rade, no uz posao traže i druge užitke.

23.09.2019
Ootvorena je AKADEMIJA MAJSTOR KUHAR poznatog akademika kulinarstva chefa Branka Ognjenovića koji je sa svojim mladim timom predstavio program akademije.

23.09.2019
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu te u nautičkom charteru, u Hrvatskoj je ovaj vikend premašena brojka od 100 milijuna ostvarenih noćenja.


Stranica 2/223    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top