InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 20.01.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 16/233    | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |

25.11.2019
Mastercard je u listopadu ove godine u suradnji s agencijom za istraživanje tržišta Improve proveo online istraživanje MasterIndex o navikama korištenja financijskih usluga među klijentima banaka u Hrvatskoj u dobi od 18 do 55 godina

25.11.2019
U četvrtak, 21. 11. 2019. godine, u Esplanade Zagreb Hotelu održana je 8. po redu svečana dodjela Bijelog grozda, nagrade vinarijama koje uspješno razvijaju vinski turizam i pojedincima koji svojim aktivnostima doprinose razvoju i promicanju vinske kulture.

20.11.2019
Najveći wellness u Hrvatskoj, orijentalni hamam, sauna show, joga, vrhunski tretmani za lice i tijelo… Falkensteiner Hotel & Spa Iadera vodi vas u zimski spa izazov koji ćete dugo pamtiti

19.11.2019
"Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom", zabavno-edukativne interaktivne radionice, od sada se održavaju na novoj lokaciji, u ugodnom ambijentu zagrebačkog cluba History, u Tkalčićevoj ulici.

19.11.2019
Osam je broj uspjeha, a ako je suditi po do sada uspješnih 7 Fuliranja na zagrebačkom Adventu, vjerujemo da će i osmo izdanje jednako oduševiti sve posjetitelje koji svrate na gourmingle. Strossmayerov trg u Zagrebu ugostit će od 28. studenoga 2019. do 01. siječnja 2020. tridesetak restorana i kreativnih barova, a raskošne okuse iz raznih dijelova svijeta predstavit će iskusni Chefovi, no i food entuzijasti.

18.11.2019
Na terasi Cheese bara na Europskom trgu u Zagrebu, Agrolaguna je predstavila nekoliko sorti Vina Laguna, maslinova ulja Ol Istria i istarske sireve Špin a predstavljene su i limitirane serije vina, ulja i sira koje su dobile nagrade na svjetskim natjecanjima.


15.11.2019
Četrnaesti zagrebački međunarodni festival vina i kulinarstva održat će se: 22 i 23. studenoga 2019 godine, u zagrebačkom hotelu Esplanade. Festival će biti otvoren 22. studenoga (petak) u 11 sati.

14.11.2019
Ritual ili jednostavnost. Bogatstvo aroma ili brzina pripreme. Svježe mljevena kava ili instant. Premda je supstanca za oba napitka ista, pravi kavoljupci odmah će uočiti razliku.

14.11.2019
U budućnost s Argeta Exclusive Akademijom te jubilarnim dvostrukim pakiranjem

13.11.2019
Slavonska vinarija Feravino ne krije velika očekivanja od mlade Frankovke i Graševine koje su povodom Martinja predstavili zagrebačkoj vinskoj publici


Stranica 16/233    | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 | 20 | 21 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top