InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 03.03.2021 || Novo veliko priznanje novigradskom kampu   |  Prijavite se na online gin radionicu by Murska Dekla!  |   Šesti Vinart Grand Tasting održat će se u novom terminu u ovoj prijelaznoj 2021. godini   |  Valamar osigurao blagdansku potporu za djelatnike, uz podršku lokalnim proizvođačima i OPG-ovima  |   Valamarovi hoteli i ljetovališta i ove godine dobitnici najprestižnijih turističkih nagrada World   |  Valamar se uključio u projekt „Elements of AI“ – najbolju svjetsku edukaciju o umjetnoj inteligencij  |  Valamar nudi uslugu najma smještaja za dulji boravak u svoja dva luksuzna kampa  |  Hvale vrijedna domaća investicija najznačajnije poduzetnice jugoistočne Europe  |  Bijeli grozd 2020.  |  Hrvatska na 4. mjestu neotkrivenih gastronomskih destinacija svijeta  |  Valamar najbolje veliko poduzeće u Hrvatskoj prema Indeksu DOP-a   |  Graševina i traminac iz Iloka, malvazija iz Buja i prošek iz Plastova   |   Valamar Diamant Hotel 4* u Poreču uveo ponudu „Work from Hotel“  |  Imamo prvu Vinsku Damu i Vinskog Gospodina hrvatske vinske scene   |   U Splitu uspješno održano sedmo izdanje Taste the Mediterraneana  |  Dodijeljene nagrade na 9. Zagreb Tourfilm festivalu  |  Ulaganje u kvalitetu, brza prilagodba i destinacijski menadžment imperativ za cjelogodišnji turizam  |  Uspješno održana konferencija Može li hrvatski turizam 365?   |  Aminess hoteli i kampovi proširili poslovanje na otok Krk  |  Valamar Riviera očuvala sva radna mjesta te očekuje ostvariti 30% lanjskog prihoda   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 14/221    | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |

07.01.2020
U zagrebačkom restoranu Kaiser predstavljen je drugi broj časopisa o vinu, VINUM.IN.

07.01.2020
Nizozemci, Talijani i Nijemci će nazdraviti našim pjenušcima

20.12.2019
Već tradicionalno, Fuliranje ima svoj special badnji meni. Osim jela iz svakodnevne ponude, restorani i gastro entuzijasti pripremaju nove specijalitete za Badnjak.

17.12.2019
Zagrebački je Advent je bogatiji za još jedno gastro odredište. Rougemarin City u središtu Zagreba je tijekom prosinca postao Journal pop up We Love Local gdje obožavatelji vrhunskih gastro užitaka mogu kušati posebni We Love Xmas menu, maštovitu reinterpretaciju tradicionalnih hrvatskih jela u street food varijanti.

13.12.2019
Tradicija od koje se Hrvati teško odvajaju, štoviše čak se i identificiraju s njome jest ispijanje kave uz druženje s obitelji, prijateljima, kolegama.

12.12.2019
Delux kobaje, piva naopačke i kokteli za u džep

12.12.2019
like-for-like prodaja rasla je za 2,4 posto

05.12.2019
Ljubitelji slasnih burgera od 5. prosinca će u Zagrebu moći posjetiti još jedno mjesto s bogatom i kvalitetnom ponudom. Lars&Sven, vodeći slovenski lanac burger barova u zagrebačkom Branimir mingle mallu otvara svoj prvi restoran u Hrvatskoj.

05.12.2019
Predstavljeni su i novi Franck čajevi Aronija i Limunska trava-đumbir te zanimljive kombinacije atraktivnih koktela s čajem

05.12.2019
Spoj modernog i ugodnog ambijenta novootvorenog International Business Hotela, izvanrednih vina Jakopić i jedinstvenih kreacija sa snažnim autorskim potpisom chefa Hrvoja Nakića kreirali su nezaboravno predblagdansko gastronomsko iskustvo.


Stranica 14/221    | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 | 17 | 18 | 19 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top