InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 17.02.2020 || Vodeći hotelijeri i investitori okupljaju se idući tjedan u Zagrebu  |  Kvaliteta najvažnija, ali uz realne cijene  |  Peta godina rekordnih razina turističkih noćenja  |  Vinari trebaju snažniju potporu države  |  McDonald's nagrađen jer zaposlenicima omogućava da ostvare svoj potencijal   |  EN PRIMEUR 2020.:nikad veći broj istarskih vinara i mladih Malvazija  |  Hrvatski vinari u Parizu  |  U Malom Lošinju otvoren prvi HoReCa centar na cresko-lošinjskom otočju  |  Bogati program 6. Whisky Faira Zagreb  |  Vinski razgovori uz noviju istarsku vinariju Valenta   |  San Mauro Muškat momjanski – priča o skladu prirode i ljudske ruke  |  Vino uz slasticu u Procaffeu  |  En Premieur 2020: Istarski vinari na jedan dan sele u Zagreb  |  FOODIN – osobni prehrambeni asistent  |  Više od 150 vrsta whiskyja na 6. Whisky Fairu u Zagrebu  |  Villa Dubrovnik – pravo mjesto za početak uspješne karijere u turizmu  |  Priprema se peto izdanje Vinart Grand Tastinga  |  Suncokret ruralnog turizma: gosti na kontinentu troše više nego na obali  |  Uspješno održan En Primeur 2020 - predstavljena vina berbe 2019. iz Slavonije i Podunavlja, Dalmac  |  Vincekovo u Zagrebu s vinarijom Petrač  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 10/223    | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

25.09.2019
U prvim jesenskim danima, usprkos kiši, nije sve tmurno - "Vinski razgovori s Tomislavom Stiplošekom" donijeli su zanimljivu i optimističnu priču vezanu uz brend "Vina Magistra".

25.09.2019
U zagrebačkom restoranu Fino&Vino predstavljen je novi časopis o vinu, VINUM.IN. Na svečanoj promociji glavna urednica Dijana Grgić predstavila je svoje suradnike, vinare i koncept časopisa.


24.09.2019
Svjetski stručnjaci predstavili novu dimenziju turizma s naglaskom na kreativnost i nove tehnologije.

24.09.2019
Hotel Ora već je dobro poznato ime na splitskoj turističkoj karti. Zamišljen kao mjesto koje uspješno spaja rad i odmor, tzv. hollywork, Ora je hotel nove generacije, generacije mladih poslovnih ljudi koji uživaju u svom poslu i onome što rade, no uz posao traže i druge užitke.

23.09.2019
Ootvorena je AKADEMIJA MAJSTOR KUHAR poznatog akademika kulinarstva chefa Branka Ognjenovića koji je sa svojim mladim timom predstavio program akademije.

23.09.2019
Prema podacima sustava eVisitor, koji sadrži turistički promet ostvaren u komercijalnom i nekomercijalnom segmentu te u nautičkom charteru, u Hrvatskoj je ovaj vikend premašena brojka od 100 milijuna ostvarenih noćenja.

23.09.2019
Volite li u subotu prošetati gradom, pozivamo vas na finu kavu u subotu, 28.9. od 10 do 15 sati na Cvjetni trg.

20.09.2019
Uprava Imperial Riviere d.d. u pozivu za Glavnu skupštinu predložila je povećanje temeljnog kapitala Imperial Riviere u vrijednosti od 426 milijuna kuna, ili oko 57 milijuna eura.

20.09.2019
Ne propustite jednu od najznačajnijih turističkih konferencija ove jeseni!

19.09.2019
Najpoznatiji biljni liker na svijetu dobio je zanimljivu ekstenziju, koja uz standardnu tajnu mješavinu pedeset i šest vrsta bilja, cvijeća, korijena i plodova, svoj pikantan okus može zahvaliti intenzivnim notama đumbira i njegovog korjenastog srodnika galange.


Stranica 10/223    | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top