InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 22.10.2018 || #StageOne – 1.364 izvedba CABAres, CABArei-a u One Suite Hotelu   |  7. Dani blatske lumblije  |  2. HOW Festival Poreč  |  Jedinstvena večer za sva osjetila održana u zagrebačkom Takenoku  |  Održana konferencija Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  Može li hrvatski turizam 365? – 2. korak  |  70 vrsta burgera na Zagreb Burger Festivalu 2018.!  |  50 A Burgers & Champagne bar u suradnji sa Acrobatom dovodi u Zagreb Chanel Adams  |  Hrvatska bilježi 6 posto više dolazaka i noćenja  |  Iz Villányja zlato za najnoviji pjenušac Feravina  |   'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 10/201    | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

23.05.2018
Naknada troškova prijevoza, topli obrok, otpremnina za odlazak u mirovinu, jubilarne nagrade i stimulativni dio plaće samo su dio radničkih prava zajamčenih novim Kolektivnim ugovorom, potpisanim 22. svibnja u čakovečkoj Mesnoj industriji Vajda. Ugovor na snagu stupa 1. lipnja i vrijedit će sljedećih godinu dana, a prava iz njega odnose se na sve zaposlenike Vajde, neovisno o tome jesu li članovi sindikata.

23.05.2018
Riječ je o jubilarnoj 60. godišnjoj skupštini organizacije CLITRAVI (The Liaison Centre for the Meat Processing Industry in the European Union) koja okuplja više od 13.000 pojedinačnih kompanija s više od 350.000 zaposlenih, a ove godine domaćin skupštine bio je PIK Vrbovec, vodeća mesna industrija u Hrvatskoj i regiji, ujedno i član CLITRAVI-a.

23.05.2018
Bez obzira radi li se o modi, ljepoti, hrani, uređenju interijeru, arhitekturi, marketinškim kampanjama ili fotografiji, dizajn je u svakodnevnom životu prisutan svuda oko nas. Kreativci, pojedinci koji sudjeluju u oblikovanju našeg svakodnevnog života, ma gdje bili, još jednom su potvrdili kako, pored entuzijazma pri kreiranju gotovo svega što nas okružuje, dijele veliku strast prema kuhanju, eksperimentiranju s hranom i otkrivanju novih okusa u društvu prijatelja.

23.05.2018
Poznata šefica kuhinje zagrebačkog hotela Esplanade, Ana Grgić osmislila je sezonski jelovnik koji objedinjuje zavodljive gastronomske note proljeća s kreativnim dizajnom tanjura rezultirajući kolekcijom jela koja naprosto poziva na kušanje.


22.05.2018
Najveće udruge hrvatskog turističkog sektora - Udruga poslodavaca u hotelijerstvu Hrvatske i Kamping udruženje Hrvatske, zajedno s vodećim turističkim kompanijama koje posluju u Hrvatskoj, osnovali su novu krovnu turističku udrugu pod nazivom Hrvatska udruga turizma (HUT). Za predsjednika Hrvatske udruge turizma izabran Tomislav Popović iz Maistre

22.05.2018
U šest tjedana radit će se na konkretnim projektima uz mentore te stjecati znanja i vještine koje poslodavci najviše traže. Coca Cola HBC Hrvatska, već dugi niz godina jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Hrvatskoj, pokreće program ljetne prakse koji studentima omogućuje stjecanje dragocjenih praktičnih iskustava i rad s mentorima na izazovnim poslovnim projektima te priliku za zapošljavanje.

22.05.2018
Zaposlenici kompanije čine njezinu bit i identitet, a kvalitetna korporativna kultura neizostavna je sastavnica poslovnog uspjeha. Upravo zato, Podravka je odlučila nagraditi svoje zaposlenike i s njima proslaviti povijesno dobre poslovne rezultate ostvarene u prvom tromjesečju ove godine na korporativnim edukativno - sportskim igrama od 17. do 20. svibnja 2018. godine u Baškom Polju.

22.05.2018
Pan Radler Breskva đumbir novi je okus u Panovoj obitelji radlera; okus koji će osvojiti sve one koji od svog osvježenja traže više. Kombinacija Pan Lagera, voćnog soka breskve i aromatičnog đumbira nudi nešto drugačije i moderno – radler koji osim voća u sebi sadrži i začinsku notu.

21.05.2018
Europska komisija (EK) objavila je Indeks gospodarske i društvene digitalizacije (DESI) za 2018. DESI je složeni pokazatelj gospodarske i društvene digitalizacije koji je razvila EK s ciljem procjene razvoja država članica u području digitalne konkurentnosti koji pridonosi analitičkoj osnovi europskog semestra. DESI se ove godine prvi puta objavljuje zajedno s Izvješćem o digitalnom razvoju Europe.

21.05.2018
U srcu Međimurja u Štrigovi, započelo je Urbanovo 2018., festival za novu generaciju vinskih hedonista. Ove godine zajedničkim snagama, festival organiziraju Društvo vinogradara i vinara Hortus Croatiae, Međimurska županija, Općina Štrigova, Turistička zajednica Međimurske županije i Turistička zajednica Općine Štrigova.


Stranica 10/201    | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top