InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Ponedjeljak, 18.12.2017 || Kompanija My Place Hoteli otvara prvi objekt u Tennesseeju   |  Umjerena konzumacija alkohola - pozitivan učinak na zdravlje   |  Atlantic Grupa preuzela distribuciju Red Bulla u Srbiji  |  Dubai Tourist uz pomoć WeChata za turiste uvodi digitalne mape grada  |  6 savjeta kako provesti ove blagdane  |  Zimski ručak Apetita koji će vas oduševiti  |  OTA Insight najavio je financiranje rasta od 20 miliijuna dolara   |  Prijave za posao u ugostiteljstvu na najnižim razinama u posljednje tri godine   |  METRO Cash & Carry ostvario rast prodaje  |  Le Bistro Esplanade predstavlja novi zimski jelovnik   |  Uskoro novi hoteli grupacije Hilton   |  Marija Borić preporuča grofovski odrezak Dvorca Mihanović  |  Kompaniji Rémy Cointreau raste profit za 11,8% u prvoj polovici godine   |  Adria Hotel Forum u Zagreb ponovno dovodi ključne međunarodne hotelske i investicijske aktere  |  Smjeli predstavio vrhunsku delikatesu – pršut od crne slavonske svinje  |  Heineken investira 6,4 milijuna eura u jačanje proizvodnje u Španjolskoj  |  Coca-Cola HBC u pregovorima za kupnju MB Impexa  |  Jim Beam predstavlja pametni dekanter   |  Počinje projekt Eko-paket   |  Brojni kvizoljupci na nultom izdanju novog pub kviza u Pivani   |   ||
   

Vijesti - Hrvatska

Stranica 1/157    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |

18.12.2017
Baš kao i svake godine, protratiti najljepše blagdane na uobičajene aktivnosti, dobro znana mjesta i odmorišta, uvijek isti blagdanski menu, očekivane novogodišnje zabave… Opustite se, posvetite vrijeme sebi i najdražima na drukčiji i originalniji način. Donosimo šest savjeta što nemojte raditi ovih blagdana i što je puno bolja alternativa.

18.12.2017
Tim zagrebačkog restorana Apetit, chef Stjepan Bistrički i Kristijan Kereša pripremili su zimski ručak koji će nas razveseliti. Zanimljive kombinacije ova dva gastro čarobnjaka naizgled izgledaju nespojivo, no vode nas na jedno novo putovanje koje ćemo poželjeti ponovno.

15.12.2017
Brexit je već snažno pogodio hotelsku industriju jer je broj prijava za posao u ugostiteljskom sektoru smanjen za 20% u 2017., prema najnovijim izvješćima CV Libraryja. Brojke također otkrivaju da su plaće u ugostiteljskom sektoru ususret Božiću porasle za 7,4%.

15.12.2017
Šarmantni zagrebački Le Bistro hotela Esplanade dolaskom hladnih dana osvježio je ponudu novim à la carte jelovnikom. Inspirirana francuskom kuhinjom, domaćim recepturama i raspoloživim lokalnim namirnicama chef Ana Grgić stvorila je niz kreativnih i osebujnih jela privlačnih oku i nepcu.

15.12.2017
U Zagrebu će do kraja 2019. biti tri hotela pod različitim brendovima svjetske hotelske grupacije Hilton, jer će se postojećem hotelu Double Tree by Hilton iduće godine pridružiti hotel Canopy by Hilton, a u 2019. Hilton Garden Inn, u čije opremanje tvrtka Zagreb City Hotels ulaže 10 milijuna eura.

14.12.2017
Marija Borić odlučila je na trenutak „daske koje život znače“ zamijeniti kuhačom i pokazati svoje kulinarsko umijeće. Inspiraciju je pronašla u jelovniku omiljenog zagorskog restorana Dvorac Mihanović u Termama Tuhelj, gdje se nalazi sve potrebno za pravu kraljevsku večeru – od predjela, preko glavnog jela, do deserta. Glumica se odlučila za pripremu grofovskog odreska!

14.12.2017
Šesti po redu Adria Hotel Forum održava se 14.-15. veljače 2018. godine u Zagrebu u hotelu Sheraton na temu: OUR OWN RESPONSIBILITY.

13.12.2017
Na nezaobilaznoj adresi ljubitelja dalmatinskih delicija - u zagrebačkom dućanu Smjeli, premijerno je predstavljen vrhunski proizvod! Pršut od crne slavonske svinje nova je delikatesa koju morate imati na blagdanskom stolu.


Stranica 1/157    | 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 |
 
Vijesti - Hrvatska
 
 
 
back to top