InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Nedelja, 22.04.2018 || Otvoren Hilton Imperial u Dubrovniku  |  Slovenija u srcu Zagreba  |  Hrvatski otok primjer održivog otoka u svjetskim razmjerima  |  Ne propustite Okuse Zlatne Slavonije  |  Čarolija vrhunskih chefova regije u srcu Zagreba   |  Slovenija spremna za novu turističku sezonu  |  300 šetača na prvom Sweet Wine&Walku  |  Revija vina autohtonih hrvatskih sorti  |  Enološki Masterclass u Boutique Hotelu Alhambra 5*   |  Hotelijeri ove godine investiraju više od 630 milijuna eura   |  Peti Falkensteiner Punta Skala triatlon  |  Ožujsko pivo zlatno na prestižnom međunarodnom natjecanju  |  Šampanjska večer Veuve Clicquot u restoranu Spinnaker  |  Istarski pršut Pisinium šampion Dana hrvatskog pršuta  |  Utemeljena turistička zajednica područja "Imota"  |  Ledo dobio UTZ certifikat  |  Nagrada za uređaj za sladoled Insu  |  Fridin tradicionalni maskenbal  |  Uključi savjest!  |  Zapošljavanje u turizmu i ugostiteljstvu  |   ||
   

Arhiva


Svibanj 2014.
Broj: 1

Svibanj 2014.
Broj: 1

Srpanj 2014.
Broj: 2

Srpanj 2014.
Broj: 2

Studeni 2014.
Broj: 3

Studeni 2014.
Broj: 3

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 5

Travanj 2015.
Broj: 5

Svibanj 2015.
Broj: 6

Svibanj 2015.
Broj: 6

Lipanj 2015.
Broj: 7

Srpanj 2015.
Broj: 7

Studeni 2015.
Broj: 8

Studeni 2015.
Broj: 9

Studeni 2015.
Broj: 8

Veljača 2016.
Broj: 9

Veljača 2016.
Broj: 9

Travanj 2016.
Broj: 10

Lipanj 2016.
Broj: 11

Srpanj 2016.
Broj: 12

Studeni 2016.
Broj: 13

Prosinac 2016.
Broj: 14

Veljača 2017.
Broj: 15

Svibanj 2017.
Broj: 16

Srpanj 2017.
Broj: 17

Listopad 2017.
Broj: 18

Studeni 2017.
Broj: 19
 
Magazin
 
 
 
back to top