InHoReCa in your country:
Hrvatska   Srbija   BiH  
Povratak na pocetnu stranu  
  HRVATSKA Srijeda, 15.08.2018 || 'Doživjela sam stotu jer sam svaki dan pila Stellu'  |  Sir, maslac i jogurt postat će pravi luksuz  |  Tršćanski Illy na meti najvećih kompanija na tržištu kave - cijena 1,6 milijardi dolara  |   Startup za e-cigarete, vrijedan 15 milijardi dolara, širi se iz SAD-u u Europu  |  Visit Macedonia - nova aplikacija za turiste  |  Tikveš vino Kratošija među top 100 na britanskom tržištu  |  Najveći CROburger u Hrvatskoj za gledanje velikog finala na Foodballerki  |  Ministarstvo turizma dodijelilo 24 milijuna kuna za razvoj poduzetništva u turizmu   |  Zadar dobio prvi pop-up sushi restoran   |  Veljko Ostojić izabran za direktora Hrvatske udruge turizma  |  PZ Putniković u Zagrebu predstavio najbolja ljetna vina  |  HTZ u Slavoniju dovodi deset svjetski poznatih blogera i influencera   |  95% Hrvata koristi kartice, 15% svaki dan plaća beskontaktno, a 62% želi plaćati mobitelom   |  Proslavljen Svjetski dan krastavaca i predstavljen 4 br. magazina miss7  |  Svi su dobrodošli na 33. Dane rudarske greblice  |  Barcaffé Barist Tour  |  Pivo nas čini pametnijima i kreativnijima  |  Stigla prestižna priznanja World Travel Awards  |  Rekordna godina za proizvodnju i izvoz piva  |  Talijanska Lavazza kupuje australski Blue Pod Coffee  |   ||
   

Arhiva


Svibanj 2014.
Broj: 1

Svibanj 2014.
Broj: 1

Srpanj 2014.
Broj: 2

Srpanj 2014.
Broj: 2

Studeni 2014.
Broj: 3

Studeni 2014.
Broj: 3

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 4

Ožujak 2015.
Broj: 5

Travanj 2015.
Broj: 5

Svibanj 2015.
Broj: 6

Svibanj 2015.
Broj: 6

Lipanj 2015.
Broj: 7

Srpanj 2015.
Broj: 7

Studeni 2015.
Broj: 8

Studeni 2015.
Broj: 9

Studeni 2015.
Broj: 8

Veljača 2016.
Broj: 9

Veljača 2016.
Broj: 9

Travanj 2016.
Broj: 10

Lipanj 2016.
Broj: 11

Srpanj 2016.
Broj: 12

Studeni 2016.
Broj: 13

Prosinac 2016.
Broj: 14

Veljača 2017.
Broj: 15

Svibanj 2017.
Broj: 16

Srpanj 2017.
Broj: 17

Listopad 2017.
Broj: 18

Studeni 2017.
Broj: 19
 
Magazin
 
 
 
back to top